dimarts, 6 de febrer de 2018

AMANIDA DE CARBASSA



Bon dia!!
Avui us deixo una recepta crudi vegana, feia temps que em rondava pel cap fer-la, tenia curiositat de menjar carbassa crua, però no sé perquè hi han molts ingredients que sempre els mengem cuits, com per exemple la carbassa, el carabassó el brocolí. Aquesta recepta la tenim en un llibre de la TM31 i feia temps que la tenia a pendents però no m'acabava de decidir pel fet de ser carbassa crua, doncs que equivocada estava, m'agrada molt més la carbassa  crua que cuita, la combinació d'ingredients d'aquesta recepta és brutal, us animo a provar-la, doneu-li una oportunitat perquè no us deixarà indiferents! :-)

INGREDIENTS:
300 gr de carbassa neta i tallada a daus
100 gr de pastanaga
1 poma tallada a quarts
150 gr de rabanets
30 gr d'oli d'oliva extra verge
15 gr de mostassa suau
20 gr de suc de llimona
15 gr de mel
1 culleradeta de sal
un polsim de pebre

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del vas i triturem 4 segons a velocitat 5, mirem pel bocal si ho volem mes triturat programem 2 segons mes a velocitat 5. Servim i espolvoregem amb julivert picat

BON PROFIT!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.