dijous, 21 de desembre del 2017

TORRÓ DE PRALINÉ DE CAFÈ


Bon dia!!
Aquest any tot just porto la primera recepta de nadal, espero que no sigui l'última jejeje. Com sempre  no pot faltar un torró a taula, a casa els torrons de xocolata són els que mes agraden i si li afegim el cafè, ja és èxit assegurat!.
Aquest torró té una textura tova al portar farina d'ametlla i un gust intèns a cafè, és un contrast molt acertat i alhora és molt fàcil de fer amb Thermomix.
Us animo a provar-lo, i us desitjo molt bones festes!!



INGREDIENTS:
100 gr de xocolata blanca
100 gr de mantega
250 gr de xocolata fondant
100 gr de farina d'ametlla
50 gr de cafè fort

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata blanca al vas i la ratllem 10 segons a velocitat 8. Amb l'espàtula fem baixar la resta de les parets

2. Afegim 20 gr de mantega i la fondrem  durant 4 minuts, 50º, velocitat 2. Aboquem la xocolata en un motlle de silicona tipus plum-cake o de torró i li donem uns cops a sobre la superficie per tal que no ens quedin bombolletes. El deixem refredar 10 minuts al congelador.

3. Ara triturarem la xocolata fondant 10 segons a velocitat 8. Fem baixar la resta de les parets i afegim els 80 gr de mantega restants i programem 4 minuts, 50º, velocitat 2.

4. Incorporem la farina d'ametlla, el cafè  i remenem 20 segons a velocitat 3. Treièm el motlle del congelador i aboquem la resta a sobre, donem uns cops perque quedi ben igualat i el deixem a la nevera fins el moment de servir.

BON PROFIT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.