dimarts, 22 d’agost de 2017

COCA "BOBA"


Bona tarda!!
Tornem de les vacances amb una coca ben senzilla, de fet el seu nom és coca "boba" o coca Llanda perquè és cou dins una llauna (motlle de llauna o metall), és tant bona i tant fàcil que serà difícil no repetir-la.
Us animo a provar-la i també versionar-la  ja que admet un munt de canvis
Bon estiu!

INGREDIENTS:
La pell de mitja llimona (només la part groga)
300 gr de sucre
3 ous
250 gr de llet
250 gr d'oli de girasol (jo poso mig girasol i mig oliva)
 400 gr de farina comú
3 sobres dobles de (gaseosas) (tipus el tigre)
Pinyons (opcional)
sucre i canyella en pols

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º dalt i baix

1. Posem el sucre i la pell de la llimona al vas, pulveritzem 20 segons a velocitat 10.

2. Afegim els ous i programem 3 minuts, 37º, velocitat 5.

3. Incorporem la llet i els olis i remenem 10 segons a velocitat 5.

4. Afegim al farina i els sobres de gaseosas, remenem 10 segons a velocitat 3. Amb l'espàtula acabem d'unir els ingredients i aboquem la mescla en un motlle, prèviament untat amb mantega.

5. Espolvoregem amb els pinyons, sucre i canyella en pols, la posem al forn 30 minuts fins que quedi ben daurada.

BON PROFIT!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.