dimecres, 9 d’agost de 2017

AMANIDA ALEMANA DE PATATA


Bona tarda!!
Avui torno amb una amanida freda de patata i Frankfurt ideal per l'estiu ja que la pots deixar preparada amb antel.lació, és de la col.lecció "ensaladas XXL" de la plataforma cookidoo.es  Us recomano que si encara no teniu creada la vostre compte que ho feu es gratuït, allà hi trobareu mes de 3300 receptes totes per Thermomix.
De moment us deixo aquesta amanida, espero que la disfruteu!!

INGREDIENTS:
1 kg de patates  mitjanes ben netes amb pell
1 Pot de Frankfurts
1 Pot de cogombres agredolços
3 ous
300 gr de maionesa
2 cullerades de mostassa
100 gr de cervesa
100 gr de formatge cremós  (Philadephia)
120 gr de formatge gouda tallat a daus
Julivert picat per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem 600 gr d'aigua al vas i col.loquem el recipient varoma amb les patates i ous al seu lloc, programem 40 minuts, varoma, velocitat cullera. Un cop cuit ho deixem refredar una mica, pelem les patates i les tallem a daus i les posem en una safata, ara tallarem els Frankfurts a rodelles, reservem les puntes i posem les rodelles juntament amb les patates, també tallem els cogombrets i els posem a l'amanida, reservem un parell per la salsa, tallem els ous a rodelles i els  afegim a la safata amb la resta d'ingredients.

2. Posem dins del vas les puntes dels Frankfurts i els cogombrets, triturem 5 segons a velocitat 5.

3. Afegim la maionesa, la mostassa, el formatge cremós i la cervesa, remenem 10 segons a velocitat 3. Repartim aquesta salsa sobre els patates hi afegim el formatge gouda a daus i espolvoregem amb el julivert.

BON PROFIT!!

Nota: Us podeu fer la maionesa a casa, no cal comprar-la feta.





2 comentaris:

  1. Sempre dic que l'he de fer! Tinc infrautilitzat el Varoma! Gràcies per fer-me pensar-hi!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.