divendres, 30 de juny de 2017

FRAPPÉ


Hola!!
Boníssim aquest cafè gelat amb xocolata, va genial per combatre la calor, la recepta és molt fàcil d'un sol pas i els ingredients gens complicats, m'encanten aquestes receptes, sempre queden bé i són perfectes per quan tens invitats perquè queden sorpresos del que pot fer el Thermomix en només 10 segons.
Espero que us agradi i la poseu en pràctica ben aviat!!
Bon Estiu!!

INGREDIENTS:
2 cullerades de xocolata en pols valor rases
3 cullerades de cafè soluble rases
3 cullerades de sucre rases
200 ml de nata
200 ml de llet
1 safata de glaçons (300 gr aprox)

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del vas i triturem 10 segons a velocitat 7. Servim en copes i decorem amb xocolata en pols si voleu.

BON PROFIT!


Nota: La mida de la cullera és de sopa

4 comentaris:

  1. Una recepta molt refrescant.!. Quan dius xocolata en pols valor, es xocolata o cacao? Moltes gràcies per les teves receptes. M'agrada molt el teu blog. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cacao pur en pols, moltes gràcies Maite

      Elimina
  2. M'encisa el frappé! Moltíssim!
    Quines cosetes més bones podem fer amb la maquineta....oi?
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.