divendres, 10 de març del 2017
ARRÒS ASIÀTIC
Bona tarda!!
Aquí teniu la segona recepta de la setmana, un arròs fàcil de diari amb ingredients molt bàsics què el podem deixar fet el dia abans, perquè tant és pot consumir fred, com calent.
És una recepta econòmica i bastant ràpida, espero que us agradi i la poseu en pràctica ben aviat!
INGREDIENTS:
150 gr de ceba
150 gr de pastanaga
50 gr d'oli d'oliva
4 ous
1 terrina de beicon a daus
2 grans d'all
50 gr d'oli d'oliva
350 gr d'arròs Basmati
1 litre d'aigua
PREPARACIÓ;
1. Posem la ceba, la pastanaga i l'oli al vas, triturem 3 segons a velocitat 5. Tot seguit programem 7 minuts, 120º, velocitat cullera. Retirem i reservem en un bol
2. Ara posem els alls, 50 gr d'oli d'oliva, introduïm el cistellet, pesem l'arròs i posem una cullerada de sal i el litre d'aigua, remenem bé amb l'espàtula i programem 20 minuts, varoma, velocitat 4.
3. Mentre s'està cuinant l'arròs, batrem bé els ous i els quallarem a la paella, reservem la truita i rossegem el beicon a la mateixa paella, el reservem a dins el bol amb la ceba i la pastanaga.
4. Un cop l'arròs és cuit l'afegim al bol amb el beicon i les verdures, esbandim el vas i piquem la truita, 2 segons a velocitat 5, l'afegim a l'arròs i remenem amb l'espàtula tots els ingredients, fins que estiguin ben barrejats i ja podrem servir
BON PROFIT!
Nota: La truita la podeu picar a mà o directament fer un remenat a la paella
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.