dilluns, 20 de febrer del 2017

PIZZA PEPPERONI


Pizza!!!
Comencem la setmana amb una pizza, és un sopar fàcil de preparar ràpid i net amb el Thermomix. Si tens invitats és ideal perquè agrada a quasi tothom, la pots farcir d'infinitat de coses i és ideal per menjar i compartir amb amics o família. Aquesta concretament porta pepperoni, és un embotit d'origen italià si teniu dificultat per trobar-lo, el que si assembla més és el salami, tot i què el pepperoni té un punt a xoriç,  el salami us hi pot quedar molt bé.
Espero que us agradi!

INGREDIENTS:
Massa:
220 gr d'aigua
20 gr de llevat fresc
1 culleradeta de sucre
400 gr de farina de força (10gr proteïna)
30 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
Farcit:
30 gr d'oli d'oliva
120 gr de mozzarella fresca
250 gr de tomates 
Orenga o alfàbrega (un polsim)
1 pessic de sal
200 gr d'emmental ratllat
75 gr de pepperoni o salami
50 gr de xampinyons laminats
50 gr de pebrot verd tallat a rodelles
olives negres sense os

PREPARACIÓ:

1. Posem 50 gr d'aigua la vas, el llevat, el sucre i escalfem 1 minut, 37º, velocitat 2. Afegim l'aigua que ens queda, la farina, l'oli d'oliva, la sal i programem 2 minuts, velocitat espiga. Retirem la massa del vas i la deixem llevar tapada a dins d'un bol. (30 minuts aprox)

Escalfem el forn a 220º dalt i baix

2. Posem la mozzarella al vas i la ratllem 3 segons a velocitat 4. Retirem i reservem.

3. Posem 10 gr d'oli al vas, la tomata, orenga i sal, trossegem 5 segons a velocitat 5. Reservem.

4. Estirem la massa amb les mans, ens ocuparà tota la safata del forn i escampem la tomata, el formatge emmental, posem el pepperoni, els xampinyons laminats, la mozzarella, el pebrot tallat a rodelles i les olives.

5. La posem a coure al forn 15-20 minuts depèn del vostre forn, us té de quedar daurada i esponjosa.

BON PROFIT!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.