dijous, 22 de desembre del 2016

PATÉ DE CABRALES A LA SIDRA

Hola bona tarda!!
Continuem amb les receptes per invitar, aquesta època de l'any tothom qui més o menys té gent a casa algun dia, aquesta és una recepta d'aquelles que et fa quedar bé i no ens porta gaire feina, això si l'haurem de preparar amb antel.lació perquè necessita unes hores de repòs, però és ideal per un entrant o aperitiu.
Espero que us agradi molt i que passeu un bon nadal!

INGREDIENTS:
40 gr de nous pelades
60 gr de sidra natural
130 gr de formatge de cabrales o roquefort
200 gr de nata per muntar 35% matèria grassa
1 pessic de pebre

PREPARACIÓ:

1. Posem les nous al vas i els triturem 3 segons a velocitat 5. Reservem en un bol.

2. Ara posem la sidra al vas i programem 3 minuts, 120º, velocitat 1 sense posar el cubilet perquè evapori l'alcohol

3. Afegim el formatge i programem 3 minuts, 100º, velocitat 1. Tot seguit incorporem la nata, el pebre i programem 3 minuts, 120º, velocitat 2.

4. Afegim les nous i remenem 10 segons, gir esquerra, velocitat 3. El posem a dins d'un recipient hermètic i el reservem a la nevera un mínim de 4 hores perquè agafi consistència

Nota: Si us queda líquid és normal, quan és refreda agafa consistència



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.