dimarts, 5 d’abril del 2016

EMPANADES DE TONYINA


 Hola!!
Aquest dissabte passat vam anar a veure el Barça a casa  uns amics , l'idea era picar mentre miràvem el futbol, vaig pensar que aquestes empanadilles individuals m'anirien a la perfecció i no em vaig equivocar, perquè no en va sobrar ni una, són molt fàcil de fer i molt pràctiques per emportar.
Aquí us deixo la recepta perquè pugueu disfrutar d'elles en moments familiars per compartir amb amics o per emportar de pic nic
Bona setmana a tothom!

INGREDIENTS: (25 unitats)
2 Paquets d'obleas "la cocinera"
1 ceba mitjana (150GR)
30 gr d'oli d'oliva
250 gr de tomàquet natural tallat a daus
200 gr de tonyina sense oli ben escorreguda
1 ou batut
Llavors de sesàm per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli al vas i l'escalfem 3 minuts, varoma, velocitat 1. Afegim la ceba i triturem 5 segons a velocitat 5  i  programem 5 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Incorporem el tomàquet, la sal i programem 20 minuts, varoma, velocitat 1. Quan acabi afegim la tonyina i remenem  5 segons a velocitat 3. Ho deixem refredar a temperatura ambient

Escalfem el forn a 200º

3. Ara anirem formant les empanades, posant una mica de farcit i tancant-les manualment, les pintem amb ou batut i espolvoregem amb sesàm torrat. Les courem 10-12 minuts al forn.

BON PROFIT!!



4 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.