dijous, 14 de gener del 2016

ARRÒS CALDÓS DE SÈPIA I COSTELLÓ


Hola!
Una altre recepta d'arròs per fer a diari, aquest és el típic arròs que faig a la cassola, el de tota la vida però aquest cop adaptat al Thermomix.
Us recomano fer arròs al Thermomix perquè queda perfecte, al punt, melós, ben cuit o sigui que animeu-vos que no us decepcionarà!!

INGREDIENTS:
2 gra d'all
30 gr d'oli d'oliva
150 gr de pebrot vermell o verd
1 ceba
60 gr de tomàquet ratllat
300 gr de sèpia tallada a daus
500 gr de costelló de poc tallat
200 gr de minestra de verdures variada
800 gr de brou de carn o peix ( sinó aigua + 1 pastilla de brou)
Safrà
250 gr d'arròs rodó

PREPARACIÓ:
1.Posem l'oli i els alls al vas, programem 4 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim la sèpia i el costelló i tornem a programar 10 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem la carn i la sèpia del vas i reservem l'oli.

2. Ara posem la ceba, el pebrot i triturem 3 segons a velocitat 5, tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Incorporem el tomàquet triturat i tornem a sofregir 6 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim la sèpia i el costelló reservat, la minestra de verdures i programem 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Afegim el brou, el safrà i programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, cullera. Un cop bulli afegim l'arròs i programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop cuit el posem en una safata i els deixem reposar 5 minuts.

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.