dijous, 17 de desembre del 2015

TORRÓ de XOCOLATA amb ARRÒS INFLAT (Suchar)


Hola!!!
Tal com us vaig dir, a partir d'ara tot receptes de nadal, avui comencem amb un torró, el clàssic d'arròs inflat de tota la vida, que fàcil és tenir content als de casa, si us agrada el torró de suchar no dubteu en preparar aquest perquè volarà i no us podreu estar de repetir-lo, jajaja

INGREDIENTS:
300 gr de xocolata fondant ( si voleu podeu posar 150gr fondant i 150 xocolata amb llet)
200 gr de crema de cacau (nocilla)
60 gr d'arròs inflat (krispies)

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas i la ratllem uns segons 6 segons a velocitat 10.

2. Programem 4 minuts, 80º, velocitat 3, afegim la crema de cacau i remenem 30 segons a velocitat 3. 

3. Afegim l'arròs inflat i remenem bé amb l'espàtula, aboquem aquesta mescla a dins d'un motlle de silicona, de plum-cake o un brick de llet partit per la meitat i ho deixem refredar a temperatura ambient, un cop solidificat els desmotllem i ja està llest per menjar!!

Nota: Amb aquestes quantitats us surten 2 barres de torró.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.