divendres, 11 de desembre del 2015

MACARRONS AMB LLOM ADOBAT


Hola!!
Quants dies sense públicar res, avui us deixo un macarrons recepta molt recomenable pel dia a dia, espero que us agradin molt i els poseu en pràctica, a casa han agradat, són diferents dels macarrons que acostumem a menjar per tant us puc dir que repetirem segur!!
Ara si que les próperes entrades seràn especial nadal.

BON CAP DE SETMANA!

INGREDIENTS:
150 gr de ceba
100 gr de pebrot vermell
2 porros tallats a rodelles
50 gr d'oli d'oliva
350 gr de llom adobat tallat a daus
50 gr de vi blanc
250 gr de tomaquet triturat (pot ser fregit)
800 gr d'aigua
1 mica d'oli de girasol
1 culleradeta de sal
350 gr de macarrons
1 pessic de pebre blanc
100 gr de parmesà ratllat

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba, el pebrot, els porros al vas i triturem 4 segons a velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar la resta de verdures al fons, col.loquem la papallona, afegim l'oli i programem 5 minuts, 120º, velocitat 1.

2. Incorporem el llom, el vi i el tomàquet triturat, programem 10 minuts, 100º, velocitat 1. Retirem la papallona i reservem el sofregit en un bol.

3. Ara farem bullir la pasta, sense rentar el vas posem l'aigua, la sal, l'oli de girasol i programem 10 minuts, 100º, velocitat 1. Quan bulli afegim els macarrons i programem el temps indicat en el paquet entre 8 i 10 minuts, 100º,  gir esquerra, velocitat 1. Un cop cuits escòrrem l'aigua amb el cistellet i barregem amb el sofregit reservat, servim amb el parmesà ratllat.

BON PROFIT!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.