dissabte, 14 de novembre del 2015

BUNDT CAKE de POMA i CANYELLA



Hola!!
Avui no deixa de ser un dia molt trist per les víctimes dels atentats de Paris, costa trobar una explicació a
aquests fets tant terrorífics, ara només podem pregar per totes les víctimes i les seves famílies per el moment tant dur que estan passant.
A part de tot això demà 15 de novembre és el dia nacional del Bundt cake, no deixa de ser una coca però la gracia és fer-ho en aquests motlles tant bonics de la firma Nordic Ware, o sigui que avui si doneu un vol per Internet trobareu un munt de Bundt cake de diferents formes i gustos. Aquí us deixo el meu, espero que us agradi.

INGREDIENTS:
100 gr de mantega a temperatura ambient
40 gr d'oli de girasol
250 gr de sucre morè
4 ous
1 polsim de vainilla en pols o líquida
1 iogurt natural (125gr)
300 gr de farina
2 cullerades de canyella en pols
1/2 sobre de llevat químic (royal)
1 poma tallada a daus i enfarinada

PREPARACIÓ:

Escalfarem el forn a 180º, mentre untem amb oli el motlle i espolvoregem amb farina, reservem.

1. Posem la mantega, l'oli al vas i programem velocitat 3 sense posar temps passats 2 minuts, anem  afegint el sucre pel bocal i la vainilla. Sense parar la màquina afegim els ous d'un en un esperant a incorporar l'altre fins que el primer no estigui ben unit a la massa.

2. Afegim el iogurt i programem 10 segons velocitat 3.

3. Obrim la tapa i posem la farina i la canyella en pols, un pessic de sal i  remenem 15 segons velocitat 5-7. Incorporem el llevat i tornem a remenar 3 segons a velocitat 3.

4. Ara afegim la poma tallada a daus i enfarinada, remenem bé amb l'espàtula fins que ens quedi ben incorporada a la massa. Posem la massa al motlle i la fornegem 35-40 minuts a 160º.

5. Un cop cuita la retirem del forn, deixem reposar 10 minuts dins del motlle i la desmotllem. Una de les característiques d'aquests motlles és lo fàcil que es desmotllen.

BON PROFIT i BON CAP DE SETMANA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.