dimarts, 20 de gener del 2015

COCA DE POMA molt fàcil

Aquest va ser el postre del cap de setmana!!
Ja sé que estem a  dieta però els caps de setmana sempre pequem, m'agrada tenir un postre o berenar per passar el diumenge, aquesta coca és molt simple, només necessitarem 1 base de pasta de fulla, 2 pomes i fer una crema pastissera, què els ingredients són tant corrents que segur que totes els teniu a casa.
Mireu si és fàcil tenir unes postres de pastisseria, us recomano moltissim aquesta recepta!
Bona setmana!

INGREDIENTS:
1 Base de pasta de full (lidl és la millor)
2 pomes grans
Per la crema:
500 gr de llet
3 ous
100 gr de sucre
1 cullerada de vainilla liquida o en pols
50 gr de maizena
Per donar brillo:
200 gr d'aigua
1 cullerada de sucre
Un polsim de canyella amb pols
1/2 sobre de gelatina royal en pols la neutra

PREPARACIÓ:

1. Farem la crema amb el thermomix, posarem tots els ingredients a dins el vas i programarem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Retirem del vas i la posem a dins d'una màniga pastissera, la deixem refredar.

2. Posem la massa de full a la safata del forn i anirem repartint la crema per sobre deixant un marge de 2 cms  tot voltant, pelem i tallem les pomes i les anem posant a sobre la crema. Mentre fem això anirem escalfant el forn a 180º. La fornegem 20 minuts fins veure-la ben cuita.

3. Un cop cuita i fora del forn prepararem la gelatina per donar-li brillo i així evitar que la poma s'oxidi.
Amb el vas net posem l'aigua, el mig sobre de gelatina en pols, la cullerada sopera de sucre i la canyella remenem 5 segons a velocitat 4 per desfer bé la gelatina i tot seguit programem 4 minuts, 100º, velocitat 2. Un cop calent retirem del vas i la posem en un vol la deixem refredar un parell de minuts hi amb un pinzell l'anem repartint per sobre la coca, abans de servir la deixem refredar i quallar del tot.

BON PROFIT!!





3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola M.Angels,
      Doncs si la presencia es molt maca però el gust encara mes!

      Elimina
  2. Pasta de full+crema pastissera+poma .......... la millor combinació i segur que es triomfa. Un trosset per berenar ja me'l menjaria.
    Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.