dimecres, 27 de gener del 2010

TRUITA DE PATATES I CEBA


Ja sé que aquesta recepta, és molt sencilla i que tothom sap preparar una truita de patates, és com diriem un clàssic. Peró a casa els hi agraden molt i un cop de tant en quan els en hi faig una d'aquestes tant grosses, les patates les he cuit amb la thermomix és couen més ràpid, o sigui que aquí us deixo la meva recepta personal de la truita de patates.
INGREDIENTS:
1 ceba gran de 200 gr
700 gr de patates pelades i tallades primes per truita
100 gr d'aigua
75 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
4 ous grans
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba al vas i programem 4 segons al 4. Posem les papallones afegim l'oli i programem 7 minuts temperatura varoma, velocitat 1.
2. Afegim l'aigua, les patates anant en compte de no moure les papallones que si no ens caurien, i la sal. Programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Deixem reposar les patates una estona dins del vas, mentre anirem batent els ous en vol a part podeu afegir sal als ous, aixó és opcional.
3. Posem una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva a foc baix, posarem les patates al vol on tenim els ous, barrejarem fins veure els ingredients ben integrats, i la posarem a la paella a cuallar, la deixem uns 5 ó 6 minuts per cada costat.
nota: és important que el foc sigui baix i es cogui a poc a poc perqué sino ens quedaria cremada de fora i crua de dins.








2 comentaris:

  1. La tortilla tiene una pinta increíble pero la ensaimadaaaaaaa dios santo que rica!!!
    Bss

    ResponElimina
  2. Si, las dos estaban muy buenas porque ya no queda ni una pizca.
    Saludos

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.