dilluns, 14 de desembre del 2009

TORRÓ DE NATA I NOUS


Sense paraules!
Per mi és un dels millors torrons casolans que he preparat, us animo a que el proveu.

INGREDIENTS:

100 ml de nata
200 gr de sucre
50 gr de xocolata blanca
150 gr de farina d'ametlla
125 gr d'anous

PREPARACIÓ:

1. Posem la nata i el sucre dins del vas, programem 5 minuts, 90º, velocitat 2.
2. Afegim la xocolata i programem 1 minut, velocitat 2 i 1/2.
3. Incorporem la farina d'ametlla i remanem 30 segons, velocitat 3.
4. Afegim les anous i remanem 20 segons, gir esquerra, velocitat 2.
5. Encapsem i amb les mans humides anem pressionant fins que ens quedi compacte.

Nota: Aquest turró és millor deixar-lo reposar un parell de dies.

Tradicional

Poseu la nata i el sucre al foc fins que arrenqui el bull, retireu del foc i afegiu la xocolata remaneu fins que estigui ben fosa, afegiu la farina i remaneu enèrgicament fins beure-ho tot unit, afegiu les nous i amb una cullera de fusta aneu fent moviments envolvents per tal d'incorporar-les bé a la massa. Encapseu i pressioneu amb les mans húmides.



Aquí les capses forrades amb paper de forn
La massa acabada de fer Aquí ja amb la forma donada, us aconsello que piqueu la caixa per fer sortir tot l'aire que hagi pogut quedar a dins.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.