dimarts, 29 de setembre del 2009

PASTÍS TRES XOCOLATES

Pastís!!!

Aquesta setmana pasada va ser l'aniversari de la Xènia, i li vaig preparar aquest pastís de xocolata, és molt fàcil i no necessita forn, a més alhora de presentar-lo a taula queda molt original.
El recomano a tots els amants o adictes a la XOCOLATA!!!!!

INGREDIENTS:

100 gr de sucre
750 gr de llet
750 gr de nata
150 gr de xocolata negra
150 gr de xocolata blanca
150 gr de xocolata amb llet
3 sobre de cuajada Royal
1 paquet de galetes maria
70 gr de mantega

PREPARACIÓ:

1. Triturem les galetes 10 segons a velocitat 7, afegim la mantega i remanem 10 segons a velocitat 6, ens queda una massa. En un motlle rodó desmotllable, posem les galetes i les aixafem amb una cullera, aixó ens fara de base del pastís. Reservem a la nevera

2. Posem la xocolata negra al vas i li donem dos o tres cops de turbo per trinxar-la i afegim 250 gr de nata, 250 gr de llet, 50 gr de sucre i un sobre de cuajada, programem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Quan acabi el temps o aboquem al cim de la base de galetes i reservem a la nevera.

3. Mentre anem preparant la segona capa, posem la xocolata amb llet a trossets, 250 gr de nata, 250 gr de llet, 50 gr de sucre i el sobre de cuajada, tornem a programar 7 minuts, 90º, velocitat 4. Amb molt de compte anem abocant aquesta mescla al cim de l'altre i ho tornem a reservar a la nevera.

4. Mentre rentarem el vas i tornarem a fer el mateix procediment que amb les altres dues capes, la xocolata blanca, la llet, la nata i el sobre de cuajada en aquesta capa no i va sucre, ja que la xocolata blanca és molt dolça. Un cop acabat el pastís el deixarem reposar a la nevera un mínim de quatre hores sempre és millor preparar-lo d'un dia per altre.

Nota: no us faci por alhora de posar una capa sobre l'altre, normalment si és fa molt a poc a poc no és barregen, jo sempre o faig caure sobre d'una cullera així no cau tant de cop a sobre l'altre capa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.