dilluns, 15 de juny del 2009

FLAM DE CAFÉ





El fi de setmana sempre és té mes temps per poder fer postres, peró concretament aquesta recepta és molt ràpida i molt fàcil, i 100% recomanable és molt bona i refrescant, aixó si per adictes al café.
INGREDIENTS:
caramel líquid (royal)
500 ml de nata per montar
500 ml de llet
100 gr de café carregat
1 cullerada sopera de café soluble (nescafé) o 1 sobre
1 cullerada de cacao en pols
1 Paquet de flam per 8 persones
PREPARACIÓ:
1.Caramelitzem el fons d'un motlle
2.Posem tots els ingredients dins del vas i programem 10 minuts, 90º, velocitat 4.
3.Ho deixem reposar un mínim de 4 hores, passat el temps el desmoltllem i l'adornem amb nata, virutes de xocolata, etç
BON PROFIT!!!







2 comentaris:

  1. Hola judit,soc la maite de manlleu.felicitats pel bolg.m'estic iniciant en la thermo i en la cuina en general i tu m'estas donant un cop de ma.
    No entenc una cosa:la nata es per decorar o la poso junt tots els ingredients,despres el sobre per fer flams et refereixes al royal de tota la vida?
    Moltes gracies i un petó

    ResponElimina
  2. Hola Maite de MAnlleu,primer de tot gràcies x visitar-me!!
    A veure la nata líquida no montada la poso amb la resta dels ingredients tot junt a dins el vas, el flam si és el royal que ja porta sucre si fas servir el chino mandarin tindràs d'afegir-li el sucre perquè no en porta. Després si vols el pots decorar amb nata sinó no pasa res, jo per fer la foto vaig preferir posar-li per sobre que da més bé.

    Espero haber-te ajudat!!
    Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.