dijous, 18 de juny del 2009

AMANIDA DE PASTA







Aquesta recepta és ideal per ara l'estiu, es deixa preparada el dia abans i és serveix amb una maionesa, lactonesa, salsa rosa....o amb oli que no té tantes calories.
INGREDIENTS: (4 persones)



350 gr de pasta llaçets, espirals....
1 paquet de snacks de tonyina (mireu foto)
1 llauna petita de blat de moro
1 llauna petita de pinya
6 palets de surimi
PREPARACIÓ:
1. Posem un litre d'aigua dins el vas i programem 7 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Quan bulli posem un raig d'oli + 1 culleradeta de sal, introduim la pasta dins el vas i programem 7, 8 minuts (depèn de la pasta sempre el temps indicat en el paquet), temperatura 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
3.Colem la pasta i la passem per sota l'aixeta amb aigua freda per parar la cocció i també perqué ens quedi més suelta la posem en una safata i la començem a amanir amb el blat de moro (sense suc) els snacks de tonyina (també sense suc), la pinya tallada a trossets i els palets de surimi, la deixem refredar miním 4 hores a la nevera.
Nota: La servim amb maionesa, salsa rosa, etç.
Ara l'estiu sempre és millor preparar la Lactonesa que no porta ou i no hi ha perill de salmonela , i si us en sobre la podeu guardar en un pot de vidre a la nevera 8 dies.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.