diumenge, 24 de maig del 2009

COCA DE POMA


















Aquesta recepta
la faig moltes vegades, la base és molt fàcil de preparar i sempre li pots canviar el gust i afegir-li diferents ingredients, aquest cop l'he fet amb poma. Es el "Bizcocho ràpido" del llibre imprescindible para su cocina de Thermomix.


INGREDIENTS:3 Ous

200 gr de sucre
1 iogurt natural
170 gr de farina
100 gr d'oli girasol
2 pomes
1 sobre llevadura royal
1 pèssic de sal

PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º

1. Posem els ous amb el sucre dins del vas i programem 3 minuts, temperatura 37º,velocitat 3. Afegim el iogurt i els 100 gr d'oli i barregem 15 segons velocitat 3. Incorporem la farina el pèssic de sal i el llevat i programem 12 segons velocitat 2 1/2. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula


2. Pelarem i tallarem les pomes en làmines molt fines,en reservem unes quantes per decorar i la resta les incorporarem a la masa remanant amb l'espàtula fins veure-les ben integrades.


3. Ho posem en un motlle de silicona o metàlic, (per desmotllar sempre són millors els de silicona i si el teniu metàlic millor que sigui d'aquells que és desmonten) i ho posem a coure al forn durant 30 minuts aproximadament, jo sempre el poso al mig, per mi és la millor cocció, així evitem que s'ens torri de sota o de dalt.



BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.