dimarts, 24 de novembre del 2015

SOPA DE PEBROT VERMELL I CARBASSÓ


Ja tenim el fred aquí!!!
Una sopa és el que és posa millor i aquesta ens ha sorprès molt, boníssima!!
Tot i ser de pebrot quan la tens a la boca sembla de tomàquet a casa particularment ens ha agradat molt!!
Aquesta recepta la podeu trobar a la col.lecció especial carabassó de la Plataforma oficial de receptes!!
Espero que us agradi i la poseu en pràctica. :-)

INGREDIENTS:
300 gr de pebrot vermell
1 carbassó (300 gr)
40 gr d'oli d'oliva
200 gr de ceba a quarts
1 gra d'all
1 pastilla de brou de verdures
600 gr d'aigua
1 pessic de pebre negre

PREPARACIÓ:

1. Posem el pebrot al vas i el trossegem 4 segons velocitat 5. Retirem i reservem

2. Tallem 100 gr del carbassó a daus i els posem al recipient varoma. La resta la posem al vas i trossegem 4 segons a velocitat 4. Retirem i reservem juntament amb el pebrot.

3. Ara posem l'oli, la ceba, l'all al vas i triturem 4 segons a velocitat 4. Tot seguit sofregim 6 minuts, 120º, velocitat 1 (TM31 a varoma)

4. Afegim el pebrot i el carbassó i ofeguem 5 minuts, 120º, velocitat 1. Incorporem la pastilla de brou, l'aigua, posem el recipient varoma al seu lloc i programem 15 minuts, varoma, velocitat 1.

5. Retirem el recipient varoma i triturem 1 minut velocitat progressiva 5-10. Servim amb els daus de carbassó i el pebre espolvorejat.

BON PROFIT!!


3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Correcte jo també ho escric així però el corrector em diu carabasso, de totes maneres gràcies

      Elimina
    2. Ja està corregit he buscat el diccionari català, tot i que em diu que també esta ben escrit perque ve de la família de la carabassa, carbassó també es vàlid, igual que carbassa, et feia mal d'ulls a mi també, perque aquí no ho pronunciem així. Gràcies x tot!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.