divendres, 10 de juliol del 2015

"ENSALADILLA"


Hola bones!!
Avui comparteixo amb vosaltres aquesta recepta tant típica i clàssica de l'estiu però que ens fa tanta mandra de preparar per la feina que ens porta tallar les verdures, doncs avui us ensenyaré com fer-ho tot amb el nostre Thermomix i estalviar temps a la cuina. 
Espero que us agradi i que passeu un bon cap de setmana!

INGREDIENTS:

600 gr de patata 
150 gr de pastanaga
150 gr de pèsols congelats
150 gr de mongeta tendra
3 ous
100 gr d’olives
100 gr de cogombrets amb vinagre
Pebrot escalivat (opcional)
2 llaunes de tonyina

PREPARACIÓ:


  1. Posem les patates tallades a quarts I triturem 6 segons velocitat 4. Les posem dins del varoma ( a sota i posem una cullera o forquilla per què no ens quedin  els forats tapats i ens circuli el vapor)
  2. Ara triturarem les pastanagues 5 segons velocitat 5. Les afegim a les patates, a sobre i posem els pèsols i tapem el recipient varoma.
  3. Posem aigua al vas (750 gr) el cistellet a dins amb les mongetes tallades a trossets i els 3 ous embolicats amb film. Programem 30 minuts, varoma, velocitat 2.
  4. Retirem les verdures del varoma i del cistellet, les posem en una safata i reservem.
  5. Ara posem les olives i els cogombrets al vas i els triturem 6 segons a velocitat 4.  Els afegim a les verdures, posem els ous durs i triturem 2 segons a velocitat 4, els afegim a l’ensaladilla juntament amb el pebrot escalivat i la tonyina.
  6. Ja estarà a punt de consumir, si la voleu freda la deixem reposar a la nevera al moment de servir l’acompanyem d’una maionesa, lactonesa etç

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.