dijous, 12 de març del 2015

"MONTADITO" D'ALBERGÍNIA amb FORMATGE DE CABRA i CEBA CARAMEL.LITZADA

Ja torno a ser per aquí!!
Aquest cop amb un aperitiu, molt fàcil, molt ràpid i molt bo.  Un "montadito" d'albergínia i formatge de cabra amb ceba caramel.litzada mmmm per llepar-se els dits!! :-)
Quan comences no pots parar, la ceba amb el formatge casen a la perfecció. O sigui que ja teniu l'aperitiu pel cap de setmana jejeje

INGREDIENTS:
3 ceba (500gr)
40 gr de conyac
40 gr d'oli d'oliva
40 gr de sucre morè
1 albergínia tallada a rodelles 1 cm aprox
10 gr de caramel líquid (tipus royal)
1 culleradeta de sal
1 pessic de pebre negre
1 làmina de pasta de full (la del Lidl va perfecte)
1 Rull petit de formatge de cabra
100 gr de parmesà ratllat per espolvorejar

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba al vas i la triturem 6 segons a velocitat 4. Afegim el conyac, l'oli, el sucre morè. Posem el recipient varoma a sobre amb les albergínies tallades a rodelles i programem 35 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

2. Retirem el recipient varoma i afegim el caramel líquid, la sal, el pebre i programem 3 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.

Escalfem el forn a 180º

3. Estirem la làmina de pasta de full i anem tallant rodelles una mica mes grans que el diàmetre de l'albergínia, ho podeu fer amb un got, a sobre i posem l'albergínia + el formatge de cabra + 1 cullerada de ceba caramel.litzada + el parmesà un cop els tingueu tots a punt el fornegem 15 minuts fins veure que la pasta de full estigui cuita i el formatge fos.

BON PROFIT!!




5 comentaris:

  1. Quina pinta tenen aquests montaditos.... aquesta recepta segur que la faig perque a casa ens agraden moltíssim.

    Gràcies per compartir-la Judith.

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta !!!! I tant que els farem. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Gràcies a totes pels vostres comentaris només us puc dir que els proveu, no us deixaràn indiferent!

    ResponElimina
  4. Els he provat i m'en encantat.... bunisins............

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.