dilluns, 7 de juliol del 2014

FIDEUS D'ARRÒS AMB VERDURES i SALSA DE SOJA


Hola bon dilluns a tothom!!
Anem a fer una recepta ràpida que avui encara arrosseguem la ressaca del fi de setmana :-).
Aquest plat a casa ens a agradat molt és sa baix amb calories i ràpid molt ràpid és ideal per el dia a dia i una manera diferent de presentar la pasta a taula, també vull dir-vos que és ideal per celíacs, si compreu la salsa de soja sense gluten.
O sigui que aquí la teniu, espero que us agradi!! ;-)
Font: Llibre menys de 400 KGcal

INGREDIENTS: (4 persones)
200 gr de carabassó tallat a tires
150 gr de pastanaga tallada a tires
200 gr de xampinyó laminat
50 gr de ceba tallada petita
1 porro tallat a rodelles primes
1 branca d'àpit tallada a rodelles
30 gr d'oli d'oliva
30 gr de salsa de soja
1 Litre d'aigua bullint
200 gr de fideus d'arròs
1 culleradeta de sal
Brots de soja o d'alfals per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem les verdures a dins del vas juntament amb l'oli i programem 12 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Quan pari afegim la salsa de soja.

2. Mentre es cou la verdura posarem a hidratar els fideus en un vol amb l'aigua bullint i la culleradeta de sal durant 3 minuts. Els colem i passem per sota aigua freda els posem en un wook juntament amb les verdures i saltegem un moment abans de servir. Els servim acompanyats dels brots de soja i posem una mica de salsa de soja per sobre.

BONÍSSIM!!







2 comentaris:

  1. L'altre dia, la meva filla em va demanar que compréssim fideus d'arròs i que busquéssim una recepta....ja l'hem trobat!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. us encantaràn ja veureu, la veritat es que sorprenen!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.